Ukusi Balkana APK

Ukusi Balkana je online prodavnica prehrambenih proizvoda na teritoriji SAD.
Published by  Ukus Food

APK Details

CategoryFood & Drink
Last Updated3-15-2019
Latest Version0.0.2
Size17.56 MB
Installations10+ downloads
Android version4.4 and up
Content RatingEveryone
Ad Supportedfalse
Date ReleasedMar 11, 2019

Screenshots

Ukusi Balkana APK screenshot 1Ukusi Balkana APK screenshot 1Ukusi Balkana APK screenshot 1

Ukusi Balkana APK Description

PRODAVNICA TRADICIONALNE HRANE SA BALKANA U SJEDINJENIM AMERIČKIM DRŽAVA

Aplikacija Ukusi Balkana je online prodavnica prehrambenih proizvoda. Većina proizvoda koje nudimo našim poštovanim kupcima ima poreko ili se proizvodi u zemljama balkanskog regiona. Iako je većina proizvoda poreklom sa Balkana, među 500 i više proizvoda koje ćete naći na našem sajtu mnogi će biti iz drugih država širom Evrope i sveta.

Trudili smo se da pretraživanje proizvoda napravimo brzo i jednostavno. Selektujte robu po kategoriji kojoj pripada, ili pogledajte koji su to NOVI proizvodi u našoj ponudi, a koji proizvodi su na AKCIJI. Jednostavnost kupovine i sigurnost dostave nalazi se u biti naše ponude.

Kategorije proizvoda koje su dostupne su: Ajvar, Čaj, Deterdžent, Grickalice, Kafa, Keks, Konzervirane Riblje Preradjevine, Konzervirano Voće i Povrće, Kore / Testenine / Brašno, Kozmetika, Majonez / Senf / Ren, Mesne Preradjevine, Pahuljice, Pašteta, Pekmez / Med / Slatko, Pića i Sokovi, Sirevi / Mlečne Preradjevine / Puter, Šlag / Puding / Krem, Slatkiši, Supe, Sušeno Meso, Suveniri, Ulje, Vitamini i Suplementi, Začini / So / Šećer.

Naše proizvode mozete kupiti samo iz Sjedinjenih Američkih Država. Kreiranje paketa je vrlo lako. Paket kreirate tako što željeni proizvod dodate u korpu. Atomatski se obračunava trošak dostave, po aktivnom pravilniku UPS sistema, koji je integrisan u samu aplikaciju.

Cena dostave zavisi od težine Vašeg paketa i države u SAD u kojoj se nalazite. Prosečno vreme dostave je od 3 do 5 radnih dana. Dostava je besplatna za pakete preko 99$, za sve države osim država Aljaska i Havaji.

Plaćanje je moguće izvršiti na tri načina: putem PayPal servisa, kreditinim ili debitnim karticama, ili putem ček-a.KONTAKT I POMOĆ

Svakog radnog dana od 9AM do 15PM Eastern Standard Time
Telefon: 1-844-MOJUKUS (844-665-8587)
E-Mail: [email protected]
ADRESA: 25-26 50TH STREET / WOODSIDE, NY 11377

Ukusi Balkana APK Versions

Latest Version

v 0.0.2
17.56 MB
Mar 8, 2019